maelni.blogg.se

Nää

Publicerad 2013-01-24 12:39:07 i

Ingen blogglust... Kanske kommer senare... Känner mig lite nere för tillfället... Men jag lovar att tjoa snart igen :-)

Jag saknar mina barn!

Publicerad 2013-01-17 13:41:15 i

Känns som att jag inte träffar de mer än på morgonen, och då ska jag stressa på de kläder och lämna iväg de till förskolan. Suger bajshål! Imorgon däremot får båda lite ensamtid me mamma, Elias får va hemma med mig på dagen, och runt halv sex åker jag och Mathilda på bio med natascha och Fia.

Jag och Elias ska nog bara vara hemma och mysa, ut och gå i snön med hunden, hoppas jag hittar selen så kan hon dra honom lite :-) han väger så lite så det pallar hennes gamla ben :-)

Jag fick lite egentid med natascha i tisdags också, hon kom och hängde med mig två timmar innan jag skulle hämta kidsen. Sen drog jag henne i pulkan till ungarnas förskola och sen var det fullt ös hem, då Liam hängde på oss också. Hur kul som helst! Jag skratta så jag kikna :-) knäppa ungar!

Nää nu ska jag njuta lite av tågresan innan d är dags att gå av :-P
Hej på en stund!

Trött!

Publicerad 2013-01-11 10:22:35 i

Så jäkla trött! Kroppen känns som gummi efter promenad till och från ljuskärrsvägen! Ska lägga mig två timmar, sen ska jag ta en dusch, plocka lite, handla och sen åka till Sarvträsk :-) big like!

Elias somnade i vagnen hemma innan vi andra ens hunnit klä på oss. Sov när jag lämnade på dagis, och hade sovit till i en timme till på dagis. Han somnade vid halv 8 ungefär och jag lämnade 8. Lille skrot!

Nästa vecka är jag ledig,tisdag och torsdag-söndag! Så jäkla sköööönt!

Då blir det storstäd på tisdag, och undanplock på torsdag så vi kan måla o tapetsera i helgen :-)

Min dator är kaputt :-( måste kolla med försäkringen vad som gäller. Hoppas den dyra utgiften och extra allt försäkring visar sig nu ;-)

Nää men godmorgon!

Publicerad 2013-01-11 04:59:31 i

Min son är billig, så in i helskotta billig! Vem faaaaaan går upp halv 5?!?!?!?! Dessutom väckte han hela huset med sitt stojande! Så nu är Mathilda uppe också.

Fast måste säga att jag smälte rätt ordentligt när han sitter med Mathildas kurio platta och skakar loss till musiken. Haha

Nu är Emilia vaken också!

Min dator... Ja den är under reparation på köksbordet........

På väg hem!

Publicerad 2013-01-10 22:14:35 i

Äntligen på väg hem... Va på ny position på jobbet idag.. Inte varit där sen intro, men det gick nog bra. Jobbiga va bara att istället för att va på en o samma våning så va jag på två och sprang. Men alla verkade nöjda! Det är ju det som räknas.

Det här med körkortet, det har gått så jäkla bra de senaste lektionerna och Danne, trafikläraren pushar på ordentligt, han är impad över hur jag tar in, men nu är han tjatig angående körboken. Så d är väl bara att sätta sig och plugga. :-)

Nu ska jag hem, ta en dusch och renbädda sängen, jag ber till Gud att Kenta kunde lösa datorn!!! Han har inte hört av sig än, så antingen fick han igång den... Eller så har han somnat :)

OM datorn är fixad, så ska jag gå in o göra skolval åt Mathilda... Asså, skolval ?! Min dotter ska börja i skolan?

Sen ska jag kolla filmen som jag skulle kolla på innan jag tappade datorn... Fan jävla skit! TÄNK OM Kenta lämnat ett usb hemma, då hade d aldrig hänt! Hans fel, helt klart ;-)

Ni som känner mig vet ju att jag är helt besatt av vienetta glass... Jag smälte som smör när jag såg den här lilla portionsbiten på jobbet ;-)


........god va den också!

Gutt morning!

Publicerad 2013-01-10 08:14:56 i

Igår var det en mysig dag, en sån där perfekt ledig dag :-) lämnade barnen i lugnans ro, hem och sätta på ett ansikte och iväg till forum med Fia. Vi gick runt lite och hurtbullen handla loss på träningskläder (öh... Inte jag alltså!), Fia bjöd på lunch, det blev en räk och kräftsallad för oss båda som var heeeelt outstanding!

Efter maten tog vi en take away kaffe och träffade Emma, som väntade på Veronica och Magnus. När de var klara stod vi o tjitt tjattra en sväng och sen drog jag vidare till bilskolan, satt helt inne i telefonen (ovanligt ;-)) och missa min hållplats, av i finntorp och buss tillbaka... Haha vadå lat? ;-)

Körde dubbellektion och vi träna på att backa och massa annat, var i fiskis o snurra o lite annat. Sen skulle jag backa in bilen och jag tyckte jag stod bra, men han var på som fan, kom igen nu lite till! Lite till kan du, jag hann inte ens lyfta på kopplingen o dunk! "Öh, du kanske stod bra som du gjorde"... Hahaha ingen fara på taket, var lite kul bara :-)

Nu ska jag klä på ungar och springa iväg till förskolan, sen blir d jobba i vanlig ordning!

Imorgon är jag egentligen ledig, men fick pass på Sarvträsk och eftersom jag saknar mina tanter o gubbar så kunde jag inte tacka nej, det ska bli himla mysigt att komma tillbaka :-)

På tåget

Publicerad 2013-01-08 13:48:14 i

På väg till jobbet och läser Emmas blogg, och känner hur hjärtat vrider sig när jag tänker på vad hon går igenom. Hon är mitt uppe i något jag var med om för 8 månader sen. Det suger så hårt!

Hur är man en bra vän, till någon som förlorat det finaste som finns. Sitt eller sina barn. Den maktlösheten man känner som vän, orättvisan tar sönder en.

Jag vet att Emma är helt outstanding! Jag vet att hon klarar det, det är svårt att vara den som finns där, samtidigt som man själv sörjer. Men någonstans i det usla växer man som vänner och som person.

Emma kämpa på! Jag finns här <3

Asså

Publicerad 2013-01-07 07:36:52 i

D är ju bra om man har d uppdaterade schemat hemma och SLUTAR komma till jobbet en timme och en kvart för tidigt! Loggade ut direkt jag såg att jag börjar 8, här ges inget vatten på kvarn gratis ;-)

Aj!

Publicerad 2013-01-06 22:56:19 i

Var över till Fia på en kaffe, och blev två buskar fattigare ;-) aj faaaan va ont d gör att plocka brynen, speciellt när nån annan gör det! Men de blev snyggare än när jag plockar, det är väl huvudsaken - vill man va fin får man lida pin :-)

Nu ska jag bädda rent i sängen, sen blire knoppa, ska upp till jobb imorgon.

Ha det så länge!
Ni får en du så där bild på mig... Men man måste väl bjuda på sig själv? ;-)
(Måste färga håret!!!)

Hmm

Publicerad 2013-01-06 12:42:41 i

Försökt lägga upp bilderna i tre dagar nu, men d vill sig inte alls!

Vad har hänt under helgen då?
I fredags jobbade jag kväll, jag hade ett grymt samtal med gruppchefen, det är några som inte alls verkar vilja ha mig där, och verkar hitta på diverse saker, men när han frontat de har de inte kunnat sätta fingret på det. Och av de som inte tillhör det bittra laget har jag bara fått guldkorn... Grupp och avdelningschefen har iaf yttrat hur nöjda de är. Men känns Inge kul att ha en handfull som bara sätter foten framför hela tiden. Skitsamma, jag går från arbetet med gott samvete, det känns i både kropp och knopp att jag arbetat hårt.

Igår var det en sån där ljuvlig dag, barnen lekte med varandra, gnällde inte ett dugg, Kenta satt och log framför hockeyn och kramades med mig och alla barnen, jag sprang runt med dammvippan och sjöng och dansade, lagade maten samtidigt som jag dansa med sonen på höften, lyckan var så enorm här hemma att fåglarnas kvitter flytta in i mitt kök! HA HA troligt!

Det var en låååååååång dag igår! ;-)

Vaknade vid halv nio, tog en kaffe och sen gick jag och Elias ut en timme med hunden, utan vagn. Vi gick förbi centrum på vägen hem för att köpa activia till Elias mage eftersom den är helt kass pga heracillinet. Och Elias gick förbi godiset, titta på mig och sa "mamma. Tack tack", mitt hjärta smälte och han fick sin allra första godispåse, innehållande två chokladbitar och två jelly beans. Han blev skitglad! Haha sötunge!

Gubben och barnen är och badar och Elias sover... Jag funderar på att göra detsamma, bara för att det är mysigt!

Men vi hörs då :-)

Hah!

Publicerad 2013-01-03 23:25:20 i

Örhänget är i ;-) mamma är envisare!

Moralkäringar, körlektion, promenad med liten, ryck på min dotter ;-)

Publicerad 2013-01-03 23:05:59 i

Ibland blir jag fan galen på vissa människor, korridorsnack när de tror att man inte hör, får man bli mer spyfärdig?! Tur jag har Emma som får lyssna på mig ;-)

Efter jobbet och en helt urusel dag på jobbet åkte jag och körde, gick lika bra idag! Är färdig med momenten vi hållt på med och nästa gång blir det träna på backa... Haha ringde Daniel i ren panik "NUUU MÅSTE VI KÖRA!", vi ska försöka i helgen, Fia kanske vill följa med? ;-)

När jag kom hem tog jag min lillegris och gick en promenad med honom och Bella, bästa han vet att få hålla i kopplet, och helst köra vagnen med andra handen ;-)

Mathilda... Hon är envis... Nå fruktansvärt!!! Jag blir rent utsagt så frustrerad och galen på henne ibland! Hennes farmor hade köpt örhängen till henne och Emilia, och hon ville byta till ett par. Tar ut örhänget som hon tog hål med, och plötsligt bestämmer hon sig för att det är läskigt och VÄÄÄÄGRAR sätta i nytt eller gammalt örhänge... Vaaaa fan då?! Jag var pedagogisk, bestämd, arg och försökte få henne att göra själv.. Men NEJ!

Inte hela världen men känns så onödigt!

Har min kära svåger här ikväll som vi bjudit på middag, nu ligger jag i soffan och d känns som att jag kommer somna... Typ nu.

Juste! Elias var på vc idag, vet inte om jag nämnde att han fått en infektion i ena såret? Han går ju på penicillin sen i tisdags som läkaren på Nacka närakuten skrev ut. Idag på vc tog de bort förbanden! Han har bara en strumpa på övre såret, och en liten skumgummibit på nedre och en strumpa. Underbart! Ser så himla fint ut och huden har verkligen återhämtat sig... Ni kan få en förebild om ni vågar titta, efter bilden kommer imorgon.

Varning för känsliga läsare!!! Bilden på armen är från annandag jul

Galet!

Publicerad 2013-01-02 23:37:26 i

Efter att jag varit och kört åkte jag ut till Orvar för att hälsa på och kolla läget med honom, skulle även hämta tapet pärmarna, som han råkat kasta! Haha, så kan det gå. Men får nya i veckan :-)

Kenta hämtade mig på ljuset, sen åkte vi vidare till bygg Ole för att köpa färg, till tjejernas lekrum, vårt sovrum och lilla toaletten. Vi tittade lite på tapeter och plötsligt såg jag en tapet, jag bara inte kunde släppa.... Den är alldeles för vågad för att vara jag... Vi gick runt en stund och jag tänkte lite extra på det... Men jag bestämde mig, den kommer inte passa till möbleringen vi har nu, men vi har ju också sagt att vi ska byta ut allt. Så nu är det dax, det kommer bli vintage i stora lass i vårat vardagsrum! Jag älskart!

Men tapeterna kommer senast nästa vecka, förhoppningsvis redan på fredag. Är faktiskt bara Emma som fått se tapeten och så kommer det förbli tills det är klart. Då får ni en före och efterbild.

Åhhhh längtar!!!!

Nu är det dax för sova, hade bokat körts imorgon kl 9.... Vad tänkte jag då? Jobbar ju 7-14. Som tur är har jag världens bästa trafikpedagog, så han ändrade till 15. Dessutom fick jag tillbaka lektionen jag avbokade pga magsjuka, som de egentligen redan debiterat. Men han sa att det finns ingen anledning att sno en lektion av mig, eftersom jag köpt så många och inte är nån bortskämd tonåring som bokar av samma tid körlektionen börjar. Ha ha!

Nää nu är det natt natt, ska lägga mig och möblera vardagsrummet i huvet :-)

Sov gott!

Förresten, finns d nå värre än att inte hitta pincetten när ögonbrynen ramlar över ögonen!? Blir gaaaaaalen!

För att det gick så jääääfla bra!!!!

Publicerad 2013-01-02 16:26:23 i

Idag gick det verkligen snuskigt bra! Vi pratade om väglaget och då sa han " det stocholmska väglaget brukar bli bättre till juni"... Och jag svarade "men det hjälper ju inte mig, bara å gilla läget. Jag hade ju tänkt att ha körkortet till dess"... "Ja och du lär ju ha hunnit kört med det ett tag då också".

"På riktigt? Tror du det?"
"Jag tror du har körkortet senast i april!"

Wahaaaaaaaaa! Skönt med bekräftelse där :-)

Puss på er!

Vad gör vi?

Publicerad 2013-01-02 14:44:01 i

Nu kör vi!

Bokstavligt talat ;-) tar en paus från infekterade brännskador och ungar över lag och tar en tripp med bilskoleläraren Danne :-)

Sen blir det iväg till bygg Ole för inhandling av färg :-)

2012 fortsättning

Publicerad 2013-01-02 11:40:47 i

Jag läste om ett skottdrama i Vallentuna och suckade väl högt åt det, för att i nästa sekund känna att det blivit personligt. Jocke Karlsson, min väns lillebror blev grovt misshandlad och knivhuggen med flertalet dödande hugg. De har vad jag vet idag häktat två, men en springer löst fortfarande. Helt jävla otroligt!

Året har varit händelserikt, och jag känner här att det räcker med resumé, det var ett dumt initiativ att skriva om året, så många fler drabbade och jag tycker det är svårt att formulera mig. Nu handlar bloggen om 2013. Som ska bli ett helt jävla fantastiskt år!

2012

Publicerad 2013-01-01 23:52:21 i

2012.... Ett år jag aldrig kommer glömma. På gott och ont.

Nyårsafton 2011/2012 var en minst sagt tråkig nyårsafton, jag och Kenta var oense och jag satt i soffan och sura. Några dagar senare separerade vi, och jag tillbringade mina första veckor år 2012 med festa, vänner och mina barn... Så klart!

Jag flyttade upp till min pappa och helt plötsligt var jag en varannan vecka mamma.

Jag och Kenta började under min första mamma vecka, umgås som vänner och kärleken var långt ifrån död. Vi va som tonåringar, sov över hos varandra, fika med varandra och vi hittade gnistan på nytt <3

Jag hade helt klart en livskris, och stod med en fot upp och en fot ner.

Vi flyttade iaf ihop igen i början på mars och sen dess har vi hållt ihop :-)

Jag började arbeta i slutet av mars, på sjötäppan. Började på en toppen avdelning som vikarie, men fick sedan gå över till en annan avdelning. Trivdes inte lika bra där, men höll ut. Avdelningen var det inte alls fel på, men vissa människor har jag vääääldigt svårt att arbeta med. Så är d ju i livet!

Jag började sedan på ett äldreboende, Sarvträsk. Där skulle jag kunna jobba jämt, inte nog med att bästa Emma arbetar där så är det väldigt väldigt trivsamt!

Nu jobbar jag på danvikshem, jag var lite tveksam i början om jag verkligen kommer trivas, men jag ändrade inställning och idag längtar jag till jobbet. :-)

Det var en snabb resumé om mitt liv och framgång.

Ni vet att man ofta säger "värsta dagen i mitt liv" eller " det värsta jag sett", och säger det mest för att vara extra dramatisk.
Men jag har varit med om den dagen, den veckan, den månaden. Den värsta i mitt liv.
Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, aldrig känt en sån orättvisa, ångest, panik och sorg.

Min Astrid som står mig väldigt nära, och bäste Dan förlorade sina tvillingar den 16 maj, fina Moa och casper. Astrid följde med de i 8,5 minut, men hon kom tillbaka. Hon låg i respirator på IVA på Södersjukhuset. Den 17e maj åkte jag för att träffa henne, och så fortsatte jag att göra i lite mer än en vecka. Jag var rädd, så sjukt jävla rädd. Vi alla var rädda! Men är det nåt Astrid är berikad med, så är det underbara människor och en väldigt väldigt godhjärtad man och familj.

Jag fick träffa Moa och casper, och även om vi aldrig hann lära känna varandra, så har de en stor plats i mitt hjärta. Precis som deras syskon och deras mamma. <3


Blev jobbigt att skriva nu... Fortsätter imorgon.

Working housewifes!

Publicerad 2013-01-01 21:44:06 i

I tvättis med min grannfru Jennie! Heja oss! Ville bara säga hej och köra ett första inlägg... Mitt andra kommer bli en resumé av det gångna året, 2012.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela